FeedBurner Gratis, sinds overname Google

FeedBurner Gratis, sinds overname Google (Free Burner for Everyone)
Tot voor kort waren de volgende twee diensten van FeedBurner (TotalStats en MyBrand) nog betaalde diensten, maar sinds de overname door van FeedBurner door Google zijn nu ook deze twee diensten gratis te gebruiken. Hierdoor biedt FeedBurner nu volledig gratis RSS Statistieken voor bloggers.

FeedBurner Stats PRO
FeedBurner Stats PRO geeft een uitgebreider overzicht van de bezoeker statistieken, clicks per post en de interactie tussen je RSS feed en je RSS lezers.

Activeren FeedBurner Stats PRO

Selecteer “Item Views” checkbox voor het activeren van PRO FeedBurner Stats.

FeedBurner MyBrand

MyBrand is een dienst van FeedBurner Pro die het mogelijk maakt je RSS Feed adres te laten corresponderen met de domeinnaam van je internetsite. Hierdoor blijft FeedBurner de statistieken bijhouden van je RSS Feed en is de RSS url gekoppeld aan je eigen domeinnaam.

Activeren FeedBurner MyBrand
FeedBurner MyBrand is te activeren onder de tap “My Account” na inschrijving

Kijk voor meer informatie op FeedBurner


Stem op dit artikel of voeg het toe aan: Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail Maak een notitie op deze pagina met Fleck
This entry was posted in Google, Zoekmachine Optimalisatie. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.